Resultaatgericht!

De mediatrainingen zijn er op gericht om deelnemers te leren scherp en adequaat te reageren in situaties als:
voordrachten
(onverwachte) interviews
en het uitzetten van strategieën.

Iedereen komt in zijn werk situaties tegen waarbij je even bewust stilstaat bij de vraag: ‘Wat zal ik zeggen, hoe ga ik mijn boodschap brengen en welke effecten hebben mijn woorden?’ De trainingen en coachingstrajecten spelen daarop in en geven u precies wat u nodig hebt om uw eigen regie te houden. Baas over uw eigen boodschap!

Het doel van de mediatraining/personal coaching is meer inzicht te geven in de valkuilen en ingesleten gewoontes van de deelnemers, zodat zij daarna optimaal in staat zijn onder alle omstandigheden met bovenstaande situaties om te gaan.

De training/coaching wordt op maat gemaakt. Dat betekent dat er wordt afgestemd op uw eigen behoeften en niet te vergeten uw persoonlijkheid. De groepen zijn klein waardoor persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer gegarandeerd is.Uiteraard hoort een personal coachingstraject tot de mogelijkheden.
Door een intakegesprek wordt vooraf in kaart gebracht op welk(e) aspect(en) u zich wilt laten trainen/begeleiden en welke aanpak daar het beste bij aansluit. De trainingen zijn geschikt voor iedereen die in situaties kan komen waarin snel geschakeld moet worden en waarin het verkondigen van een heldere boodschap in verstaanbare taal noodzakelijk is.